按年份索引
按国、省、市索引
综合索引
-->
提升主题| 本版置顶| 关闭主题| 变更主题颜色| 抢沙发| 顶贴| 道具中心
楼主: shanxinning
16520 20

[国际统计年鉴] [下载][分享]世界价值观调查数据,5轮调查数据全集,微观研究必备!stata版) [推广有奖]

plx4711 发表于 2011-7-5 16:46:51 |只看作者 |坛友微信交流群
谢谢················相信10楼
付出必有回报!

princess-y9999 发表于 2012-3-7 23:28:27 |只看作者 |坛友微信交流群
楼主太黑心了,官网直接有的,大家还是自己下吧,虽然是英文的。
批判看待世界,积极看待人生,努力实现梦想……

jeddsun 发表于 2012-10-9 23:42:12 |只看作者 |坛友微信交流群
数据提供方的声明如下:楼主要三思呀。
The European Values Study Foundation and World Values Survey Association
Data file: Integrated Values Surveys 1981-2008
Constructed from the EVS Longitudinal Data File 1981-2008 and the World Value Survey 1981-2008 official aggregate.
Conditions of use
Restrictions
The data are available without restrictions, provided that
1. They are used for non-profit purposes
2. Data files are not redistributed
3. Correct citations are provided wherever results based on the data are published. A bibliographic citation or electronic copies of each completed report, article, conference paper or thesis abstract based in part or entirely on these data files is provided to EVS as well as WVS. This citation will be made freely available.

peaceduck 发表于 2012-10-18 15:10:32 |只看作者 |坛友微信交流群
贵啊   买不起啊 啊啊啊啊     求解救

lhqspringlet 发表于 2013-2-1 11:07:08 |只看作者 |坛友微信交流群
这个数据根本就不用买呀 直接上它官方网站就可以直接下载 而且还有相应的说明
http://www.wvsevsdb.com/wvs/WVSData.jsp
为往圣继绝学,为万世开太平

qlm369 发表于 2013-2-22 16:01:20 |只看作者 |坛友微信交流群
支持楼上的。而且用来做研究的数据应该是原始下载的。

lok2008 发表于 2013-6-10 18:45:24 |只看作者 |坛友微信交流群
10楼好人哦,顶起!

Yukinxiao 发表于 2015-4-23 20:01:40 |只看作者 |坛友微信交流群
lhqspringlet 发表于 2013-2-1 11:07
这个数据根本就不用买呀 直接上它官方网站就可以直接下载 而且还有相应的说明
http://www.wvsevsdb.com/wv ...
请问这里面的指标有没有居民消费支出?我正在写论文,老师给了一个这样的数据给我,可是根本没看到居民消费支出

et2000it1000 发表于 2015-5-20 09:36:18 |只看作者 |坛友微信交流群
lhqspringlet 发表于 2013-2-1 11:07
http://www.wvsevsdb.com/wv ...
十分感谢!

txzq 在职认证  学生认证  发表于 2015-12-9 13:26:26 |只看作者 |坛友微信交流群
想请问一下如果做研究,只需要下载最新的数据吗?不是很懂