楼主: 鬼仙儿
71363 75

[经济热点解读] 南开女孩何莎莎   [推广有奖]

fengcui2013 学生认证  发表于 2014-10-7 17:42:04 |只看作者 |坛友微信交流群
很不错,哈哈哈哈哈哈

LanderH 发表于 2014-10-7 18:16:00 来自手机 |只看作者 |坛友微信交流群
出国的男生看看这篇前辈的文章既有共鸣也有没想过的宝贵经验!

fengcui2013 学生认证  发表于 2014-10-10 22:29:08 |只看作者 |坛友微信交流群
真的是感动了

☆似水流年☆ 在职认证  发表于 2014-10-11 16:18:08 |只看作者 |坛友微信交流群
谢谢楼主的分享!

nnyag 发表于 2015-8-30 21:53:11 |只看作者 |坛友微信交流群
Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by
dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.
大一英语演讲选的段落就包括这一段 感触很深  有时不想去强迫自己争   但是又讨厌这样不知上进的自己    其实我怎么能忘了这句话  don't waste it living someone else's life.

hylpy1 在职认证  发表于 2015-8-31 20:31:15 |只看作者 |坛友微信交流群
太长了,都没有耐心看