楼主: qffq
19501 105

[文献资料] [下载]Free Book: Probability for risk management [推广有奖]

高晟 发表于 2009-10-27 20:04:15 |只看作者 |坛友微信交流群
好书+好人,谢谢 1# qffq

wgssimon 发表于 2009-10-28 08:33:28 |只看作者 |坛友微信交流群
好文!!!!!!!!!多多支持
本文来自: 人大经济论坛 详细出处参考:http://www.pinggu.org/bbs/viewth ... 1&from^^uid=95977
岁月就象一条河,飞快流淌的,是年轻隐隐的伤感。

birdoff 发表于 2009-10-28 13:05:34 |只看作者 |坛友微信交流群
好东西!加精!
I always miss you.
So I miss you.
So I miss you.
So I miss you so much now.

hujz 发表于 2009-10-28 14:46:13 |只看作者 |坛友微信交流群
谢谢楼主

arcanum 发表于 2009-10-29 21:47:33 |只看作者 |坛友微信交流群
好东西!!!  Thank you very much!

yiwujin 发表于 2009-11-5 21:16:52 |只看作者 |坛友微信交流群
谢谢楼主,顶起来,造福更多人! 10# mark91

tedphy 发表于 2009-11-7 10:31:36 |只看作者 |坛友微信交流群
how do I download the book? Please...

tedphy 发表于 2009-11-7 10:32:09 |只看作者 |坛友微信交流群
1# qffq

How do I download the book? Please ...

tedphy 发表于 2009-11-7 23:24:17 |只看作者 |坛友微信交流群
10# mark91

Please let me know how to download the book. I tried to right click on the icon but it did not work.

葛新龙 学生认证  发表于 2009-11-7 23:26:57 |只看作者 |坛友微信交流群
好东西,FREE,真是谢谢上传啊